[us_page_title description=”1″ font_size=”1.8rem” inline=”1″]

Villkor och bestämmelser För Pizzeria Dalhem.

Beställning

För att få handla på Pizzeria Dalhem app måste du ha fyllt 18 år.

All personinformation som anges i beställningsformuläret ska vara korrekt och tillhöra den som beställer produkterna.

Produkter

Pizzeria Dalhem har som mål att alltid hålla sidan uppdaterad för eventuella förändringar i produktutbudet men vi reserverar oss för att vissa produkter kan vara slut i lager..

Pizzeria Dalhem arbetar för en hög kvalitet på de produkter som erbjuds via appen och hemsidan och har därför ett stort intresse av att ta del av kundens erfarenheter.

Betalning

Alla beställningar via Pizzeria Dalhem app är bindande. Pizzeria Dalhem accepterar endast swish vid betalning, eventuellt kort i framtiden. Betalning ska ske i svenska kronor.

Alla priser på Pizzeria Dalhem är inklusive moms om inget annat anges. Momsen på livsmedel är 12 % vid avhämtning och utkörning och i övrigt är momsen 25 %. Kvitto och momsspecifikation erhålls.

Leverans

Pizzeria Dalhem har som mål är att erbjuda den kortaste möjliga leveranstiden. Leveranstiden varierar ofta med tiden på dygnet och vi reserverar oss för eventuella dröjsmål till följd av lång orderkö eller trafikproblem. För särskilt långa leveranstider har restaurangen det yttersta ansvaret att meddela kunden om detta.

Pizzeria Dalhem har specifika utkörningsområden och har rätt att neka utkörning till områden utanför dessa. Pizzeria Dalhem kan ha minimikrav för utkörning, såsom minsta antal rätter eller minsta totalsumma. Eventuell utkörningskostnad framgår på beställningen.

Ångerrätt

Försäljningen av mat via Pizzeria Dalhem omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Missbruk

Pizzeria Dalhem lagrar kundens IP-adress och annan värdefull information om kundens Internetleverantör för att vid eventuellt missbruk av tjänsten kunna spåra upp beställaren. Vi polisanmäler och utreder alla typer av missbruk av våra tjänster på Pizzeria Dalhem.

Villkorsändringar

Pizzeria Dalhem har rätt att ändra dessa villkor utan att i förväg få ditt godkännande. Pizeria Dalhem informerar om ändringen minst en vecka innan den träder i kraft.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med oss på Pizzeria Dalhem når du oss på 042- 15 55 90 OBS! Matbeställningar tas även emot via telefon.

Öppettider: måndag–lördag kl 11:00-21:00 samt söndag kl 12:00-21:00

Pizzeria Dalhem drivs av Pizzeria Dalhem HB, organisationsnummer 9697715192.

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer